Algemene Voorwaarden

Hieronder staan de algemene voorwaarden voor alle bruidstaarten, gelegenheidstaarten, sweets, High Tea, sweet tables, kinderfeestjes en workshops.

De onderstaande tekst is ook als PDF te downloaden.

Bestellingen van taarten, zoetigheden en High Tea To Go
Alle taarten worden op maat gemaakt en daardoor zijn ze ook uniek. U kunt een foto als inspiratie meesturen via de email, maar ik kopieer nooit een taart van iemand anders.
In verband met de bewerkelijkheid van de taart dient een bestelling het liefst 14 dagen van te voren binnen te zijn. Voor een bestelling binnen een week komt er een spoedtoeslag van € 7,50 bij.
Alle bestellingen dienen via de email aangevraagd te worden. Er worden geen prijsopgave verstuurd via sms, Whatsapp of Facebook messenger. Alle aanbiedingen en offertes zijn vrijblijvend en geldig voor 7 dagen.
Alle bestellingen worden via de email bevestigd. Na goedkeuring van de offerte ontvangt u een email met daarbij de factuur.
Voor het gebruik van etagères, potten, schalen, taartstandaards e.d. voor de High Tea en de Sweet table geldt een borgbedrag.

Betaling
Betaling gebeurd door vooruitbetaling via de bank uiterlijk 1 week na de factuurdatum of bij een spoedbestelling in overleg contant. Na ontvangst van de betaling, is de bestelling definitief. Indien er geen tijdige betaling heeft plaatsgevonden, zal dit per e-mail eenmalig worden medegedeeld. Mocht er daarna geen betaling plaatsvinden, zal de bestelling niet worden gemaakt.
Voor het gebruik van etagères, potten, schalen, taartstandaards e.d. voor de High Tea en de Sweet table wordt een borg berekend. De Klant is verantwoordelijk voor het retourneren van de gehuurde materialen binnen 7 dagen na levering, tenzij anders afgesproken. Indien dit niet gebeurd zal de borg komen te vervallen. Binnen 14 dagen wordt het borgbedrag terugbetaald.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorging of borg.

Annulering
Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 1 week voor de leverdatum. Bij annulering voor de gestelde datum wordt de betaling aan u terugbetaald. Bij annulering na de gestelde termijn, vervalt het recht op teruggave, in verband met reeds gemaakte kosten.

Ophalen en bezorgen
De taarten, zoetigheden en High Tea To Go kunnen afgehaald worden of eventueel bezorgd worden. Dit gebeurd in overleg.
Bij bezorgen binnen een straal van 10 km zijn de bezorgkosten all-in € 5,00. Daarbuiten wordt een vergoeding gerekend van € 7,50 per 30 minuten reistijd.
Bij het ophalen van de taart is het vervoer voor eigen risico. De taarten en zoetigheden worden verpakt in een stevige doos. De doos kan het beste plat vervoerd worden, bijvoorbeeld achterin de auto of plat op de grond voor de passagiersstoel. Vervoer de taart niet op schoot, een stoel of achterbank. Vanaf het moment dat de bestelling op gehaald is, bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen.
Taarten met slagroomvullingen, bavarois en Ceram cheese dienen in de koelkast bewaard te worden!

Bruidstaarten
Een aanvraag voor een bruidstaart dient het liefst zo ver mogelijk van te voren gedaan te worden. Het is mogelijk om van te voren een proeverij te boeken. De kosten hiervan zijn € 25,00 voor 2 personen. Bij een bestelling van een bruidstaart vanaf 32 personen wordt dit bedrag in mindering gebracht.
Alle bestellingen worden via de email bevestigd. Na goedkeuring van de offerte ontvangt u binnen 7 werkdagen een email met daarbij de factuur.
Bruidstaarten worden bezorgd op de trouwlocatie. Binnen een straal van 10 km zijn de bezorgkosten inbegrepen. Daarbuiten wordt een vergoeding gerekend van € 7,50 per 30 minuten reistijd.
Roodkapjes Zoete Inval is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde bruidstaart nadat deze is afgeleverd op de locatie.
Het annuleren van een bruidstaart kan tot uiterlijk 1 maand voor de leverdatum. Bij annulering binnen deze termijn zal 25% van het gehele bedrag als compensatie dienen. Dit in verband met al gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Betaling
Betaling gebeurd door vooruitbetaling via de bank. Uiterlijk 14 dagen na de factuurdatum 50% en een maand voor de trouwdag de rest van de betaling. Na ontvangst van de aanbetaling, is de bestelling definitief. Indien er geen tijdige betaling heeft plaatsgevonden, zal dit per e-mail eenmalig worden medegedeeld. Mocht er daarna geen betaling plaatsvinden, zal de bestelling niet worden gemaakt.
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief bezorging of borg.

Kinderfeestjes
De kinderfeestjes worden gegeven bij de jarige thuis of op een door u geregelde locatie. Er geldt een minimum van 6 kinderen.
Het annuleren van een kinderfeestje kan tot 2 weken van te voren kosteloos. Bij annulering binnen 2 weken van te voren, vervalt alle recht op teruggave. Alle kinderfeestjes worden via e-mail bevestigd. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een e-mail met daarbij de factuur.
Betaling gebeurd door vooruitbetaling via de bank uiterlijk 1 week na de factuurdatum. Na ontvangst van de betaling, is het kinderfeestje definitief. Indien er geen betaling heeft plaatsgevonden, dan zal het kinderfeestje ook niet doorgaan.
Bij kinderfeestjes binnen een straal van 10 km. zijn de reiskosten inbegrepen. Daarbuiten wordt een een vergoeding gerekend van € 7,50 per 30 minuten reistijd.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Workshops
De workshops worden gegeven bij een door u geregelde locatie, dit kan bij u thuis zijn of op een andere locatie. Er geldt een minimum van 4 volwassenen. Het annuleren van een workshop kan tot 2 weken van te voren kosteloos. Bij annulering binnen 2 weken van te voren, vervalt alle recht op teruggave. Alle workshops worden via e-mail bevestigd. Binnen 2 werkdagen ontvangt u een e-mail met daarbij de factuur.
Betaling gebeurd door vooruitbetaling via de bank uiterlijk 1 week na de factuurdatum. Na ontvangst van de betaling, is de workshop definitief. Indien er geen betaling heeft plaatsgevonden, dan zal het workshop ook niet doorgaan.
Bij workshops binnen een straal van 10 km. zijn de reiskosten inbegrepen. Daarbuiten wordt een vergoeding gerekend van € 7,50 per 30 minuten reistijd.
Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Workhops die bij Roodkapjes Zoete Inval gevolgd worden mogen niet gekopieerd worden voor eigen workshops of eigen doeleinden.

Privacy
De door u beschikbare persoonsgegevens worden uitsluitend door Roodkapjes Zoete Inval gebruikt en zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld, mits noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van een bestelling.
Foto’s gemaakt door Roodkapjes Zoete Inval, blijven altijd in het bezit van Roodkapjes Zoete Inval. Foto’s waar zichtbare personen op staan, zal toestemming voor gevraagd worden voor plaatsing op social media of website.

Onvoorziene situaties
Roodkapjes Zoete Inval is een eenmanszaak en behoudt zicht het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Er zal dan gekeken worden naar een passende oplossing.

Allergieën
Het is mogelijk om lactosevrij, suikervrij, glutenvrij, eivrij te bestellen. Omdat er in mijn ruimte ook andere taarten gebakken worden, is de ruimte niet 100% allergenenvrij. Er kunnen dus altijd sporen aanwezig zijn. Hoewel alle voorzorgsmaatregelen zullen worden getroffen in het geval van bekende allergieën, blijft het de verantwoordelijkheid van de klant om de gasten te informeren.
Roodkapjes Zoete Inval is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Klachten
Alle taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering zodat uw klacht beoordeeld kan worden en we een passende oplossing kunnen zoeken.

Met het plaatsen van een bestelling gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Versie 4.0 Januari 2019