Jullie trouwdag!

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Een leuke en spannende tijd waarin je veel mag regelen. De datum, locatie, fotograaf, de jurk, het pak en natuurlijk … de taart! Een unieke dag die om een unieke bruidstaart vraagt! Gaan jullie voor romantisch, klassiek, vintage of voor modern? Of gaan jullie voor een mooie en lekkere Sweet table met meerdere zoete hapjes? Ik denk graag met jullie mee.

Ik kom van te voren bij jullie langs voor een proeverij. Als we de afspraak hiervoor maken hoor ik graag alvast jullie trouwdatum, locatie, aantal gasten en een aantal smaken die jullie aanspreken.

Favoriete smaakcombinaties:

– Match made in heaven        : frambozen- en witte chocolade meringue crème
Tropical delight                      : mango crème en passievrucht curd
Lovely lemon                          : lemon meringue crème en lemon curd
– Cookie crunch                        : vanille- en oreo meringue crème
– Monchou wanne be              : vanille- en bastogne crème met aardbeienjam
– Florel forest                             : bosvruchten crème
– Chocoholic                               : pure of melk meringue crème

DE PROEVERIJ

Tijdens de proeverij kunnen jullie een aantal vullingen proeven en we kunnen jullie wensen doornemen. Het is handig als jullie voor de proeverij alvast wat inspiratie opdoen op Pinterest of Google, zo kan ik een beter idee krijgen welke stijl jullie aanspreekt. Alle taarten van Roodkapjes Zoete Inval zijn uniek en op maat gemaakt, maar het helpt om een beetje inspiratie te hebben om mee te beginnen…

Op het moment dat jullie akkoord gaan met de offerte, krijgen jullie een factuur samen met de algemene voorwaarden via de mail. De aanbetaling is 25%. Jullie bestelling is pas definitief als ik de aanbetaling binnen heb. Het restantbedrag moet één maand voor jullie datum betaald worden.

De kosten van een proeverij zijn € 25,00. Bij een bestelling van een bruidstaart vanaf 40 personen wordt dit bedrag in mindering gebracht.​ Omdat bruidstaarten bewerkelijker zijn dan verjaardags- en gelegenheidstaarten, is het wenselijk om de aanvraag het liefst zo ver mogelijk van te voren te doen.
​​
Mochten jullie nog vragen hebben na de proeverij, kunnen jullie altijd contact met mij opnemen. Op de dag zelf bezorg ik jullie taart op de locatie en zorg voor een goede overdracht aan jullie locatie.

Ik ben daarna heel benieuwd wat jullie en jullie gasten van de taart vonden. En natuurlijk vind ik het heel leuk als jullie mooie foto’s van jullie fotograaf van de taart en/of het aansnijdmoment hebben.

Voor meer informatie over Sweet tables klik hier.

Een selectie van de bruidstaarten van Roodkapjes Zoete Inval

We hebben onze bruidstaart en cakepops laten maken door Saskia, waar we geen moment spijt van hebben. Alleen al het voorproeven was een feestje. De taart en cakepops waren helemaal volgens verwachting!! De afwerking was tot in de puntjes verzorgd en de smaak voortreffelijk. Wij bevelen Roodkapjes Zoete Inval dus zeker aan!

Thijs & Erna

Wat was de taart toch prachtig gemaakt! Bijna zonde om op te eten. De taart was erg lekker en viel bij iedereen in de smaak. We vonden het erg leuk om te zien hoe jij over je vak praatte en dat je zo enthousiast over je werk bent. We hadden dan ook gelijk een klik met jou en wouden graag dat jij onze taart ging maken. Dus bedankt voor al je goede zorgen.

Marco & Jessica