A little bit of happiness

We leven door het coronavirus in een rare tijd waarin we geen grote feestjes mogen vieren en afstand moet houden van onze vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s, tantes, ooms en andere lieve mensen. Des te meer reden om ook in deze tijd de kleine dingen te vieren.  Daarom is er nu een speciaal aanbod voor kleine feestjes, gewoon omdat we in deze hectiek wel een klein beetje happiness kunnen gebruiken.

Taart

De tijdelijk kleinere verjaardagstaart, de geslaagdtaart, de verrassingstaart, de hart-onder-de-riemtaart, de ik-vind-je-lieftaart, de-op-afstand-maar-toch-dichtbijtaart, de wij-zijn-zwangertaart of de ik-heb-gewoon-zin-in-taart taart!

De small cake voor 8 personen. Zonder fondant, maar met een drip van chocolade en decoraties van chocolade en snoepjes. Of zonder de drip, maar met toefjes van de heerlijkste crème. Er kan eventueel ook de naam en leeftijd van de jarige of een kleine tekst op. Voor de vulling kun je kiezen uit de super heerlijke huisgemaakte crème in de volgende smaken: frambozen, aardbeien, hazelnoot, vanille, mokka of chocolade.
De small cake kost € 34,00.
De taart is een aantal dagen houdbaar in de koelkast, maar overgebleven taart kan ook ingevroren worden,

Thuispakketjes

Helaas zijn er op dit moment beperkte mogelijkheden voor kinderfeestjes. In plaats daarvan heb ik pakketjes samengesteld om thuis zelf aan de slag te gaan. Heb je een ander idee, mail gerust naar Info@roodkapjeszoeteinval.nl 

Chocoladeflikken maken
Een gezellige activiteit samen met de kinderen! In het pakketje zit een zakje melk- en witte chocolade, versiersels, bakpapier en instructies. Wil je pure chocola dan kan dat natuurlijk ook. Dit pakketje kost € 6,95.

DIY cupcakepakket
Samen 12 cupcakes bakken en versieren. In het pakket zitten ingrediënten, vormpjes (dus een bakblik is niet nodig), een spuitzak, een spuitmondje, sprinkels en instructies. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen zijn eieren en boter.
Dit pakketje kost € 9,50.

DIY dripcakepakket
Zelf of samen met de kids een dripcake maken voor 10 personen. In het pakket zitten ingrediënten, een board, chocolade, een spuitzak, chocolade- en snoepdecoraties en instructies. Het enige wat je zelf moet toevoegen zijn eieren en boter.
Dit pakketje kost €18,95.

Een middagje zelf chocolade maken
Huur voor een dagdeel een chocoladesmelter. In dit pakket zitten een chocoladesmelter met een halve bak gesmolten chocolade (kleur naar keuze), sprinkels en alle materialen om een gezellige middag te hebben. Maak de mooiste en lekkerste repen, lolly’s en marshmallows als een volleerd chocolatier. Uiteraard zitten er instructies bij.
Dit pakket kost € 16,95