Een heerlijke High Tea bij jou thuis!

Herken jij dit?

N

Heb jij geen tijd om uren in de keuken te staan?

N

Loop jij ver van te voren al te stressen om alles te regelen?

N

Ben jij geen keukenprins of keukenprinses?

N

Wil jij met een origineel idee voor de dag komen?

N

Wil jij graag mensen verrassen?

N

Heb jij het gevoel dat je in een restaurant alles gehaast moet opeten?

High Tea To Go

In de Victoriaanse tijden is het bestaan van de Afternoon Tea en High Tea ontstaan. Hetgeen wij in Nederland kennen is eigenlijk de oorspronkelijke Afternoon Tea met thee en een aantal zoete en hartige hapjes. De oorspronkelijke High Tea was in Engeland veel uitgebreider en werd ook later op de middag geserveerd. De High Tea is in Nederland op dit moment ook heel erg populair. In veel restaurants is het mogelijk om een High Tea te nuttigen. Maar hoe leuk is het om een High Tea in je eigen omgeving te kunnen houden.

Voor een verjaardag, een familiedag, een vriendinnenuitje, een babyshower, een vrijgezellefeestje of gewoon omdat het lekker is! Fijn in je eigen huis, een mooi gedekte High Tea tafel met heerlijke hapjes!

De High Tea wordt verpakt in dozen en de instructies voor warm houden of koelen zitten erbij. Het assortiment is, behalve de scones en sandwiches, afwisselend. Het is handig om minstens twee weken van te voren te bestellen, omdat alles vers gemaakt wordt.

Wat houdt de High Tea To Go in?

5

Bij elke High Tea zitten 4 hartige hapjes

5

Bij elke High Tea zitten 4 zoete hapjes

5

Elke High Tea bevat sandwiches en scones met jam en clotted cream

5

Een High Tea is mogelijk vanaf 5 personen

5

De High Tea wordt vers gemaakt

5

Bij elke High Tea zitten 2 verschillende soorten losse thee

De hartige en zoete hapjes die Saskia bereid voor een high tea zijn stuk voor stuk heerlijk! Het is een mooie afwisseling van koud met warm en zoet met hartig. Een high tea is vaak een feestelijk momentje en dat lukt helemaal met al die heerlijkheden van Roodkapjes Zoete Inval!

Louise

De high tea de luxe was top. Alle hapjes lekker. We hebben heerlijk genoten.
Goeie service en alles is geregeld door Saskia.
We gaan dit zeker nog een keer doen.

Een zeer tevreden vriendinnen club

Wat High Tea voor mij persoonlijk betekent…

Al in mijn tienerjaren was ik gefascineerd door het land Engeland en alles wat ermee te maken had. Als tiener haalde ik kookboekjes bij de bibliotheek, waaronder een boekje over High Tea. In het weekend maakte ik dan de recepten hieruit.
Toen ik in de 20 was, heb ik een jaar als au-pair gewerkt in Londen. De stad voelde meteen als een tweede thuis en hoe heerlijk was het om het Engelse eten eindelijk zelf te kunnen proeven. Bij mijn au-pair gezin maakte ik ook regelmatig mijn recepten en hoe leuk was het als ze keer op keer vroegen om mijn komkommersandwiches.
In Londen maakte ik voor het eerst kennis met de High Tea. Heerlijke kleine zoete en hartige hapjes, het verschil in de hapjes en het gezellig samenzijn! Sindsdien heb ik de High Tea op diverse plekken genuttigd en leuke ideeën op gedaan. Voor mij horen er bij de echte High Tea scones en sandwiches, dus deze vind je bij mijn High Tea ook zeker terug. Ik vind het leuk om steeds weer nieuwe recepten uit te proberen en zo diversiteit aan te kunnen bieden.