Kinderfeestjes en workshops

UPDATE september 2020:

Omdat we door Corona nog steeds in een rare tijd leven, zijn niet alle kinderfeestjes mogelijk. Informeer voor mogelijkheden via de mail. Op de pagina Happiness vind je DIY pakketjes om zelf te kunnen bakken.

Zoek je nog een activiteit voor een kinderfeestje waar nog lang over nagepraat wordt? Of zoek je een gezellige activiteit voor een vriendinnenuitje, personeelsfeestje, babyshower, vrijgezellenfeestje of familie-uitje? Hieronder vind je informatie over de diverse kinderfeestjes en de workshops voor volwassenen. Heb je zelf een ander idee of heb je een bepaald thema in gedachten, mail gerust naar info@roodkapjeszoeteinval.nl

Het cupcake feestje (vanaf 5 jaar)
Voor het feestje cupcakes decoreren kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we het feestje laten beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. Alle cupcakes zijn al gebakken, zodat de kinderen meteen met het decoreren kunnen beginnen. Verder neem ik gekleurde fondant, alle decoratiematerialen en ook een tafelkleed mee.
Na een korte uitleg mogen de kinderen beginnen met een speciale cupcake decoreren en deze mogen ze meteen lekker op smullen. Daarna begint het echte werk. Elk kind mag vier cupcakes decoreren. Na het feestje pakken we de cupcakes in een mooi doosje om ze mee naar huis te kunnen nemen.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Het duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten zijn € 12,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Het mini Barbie feestje (vanaf 7 jaar)
Voor het feestje mini Barbie taartjes maken kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we het feestje laten beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. Alle taartjes zijn al gebakken, zodat de kinderen meteen met het decoreren kunnen beginnen. Verder neem ik gekleurde fondant, alle decoratiematerialen en ook een tafelkleed mee. Het is handig om een plekje in de koelkast vrij te hebben, zodat de taartjes tussendoor kunnen koelen.
Na een korte uitleg mogen de kinderen eerst een stukje biscuit met de crème proeven, zodat ze weten waar ze de taartjes mee gaan afsmeren. Daarna beginnen we natuurlijk met de barbies mooi te maken met fondant. Na het feestje pakken we de taartjes in een doosje om ze mee naar huis te kunnen nemen.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het duurt ongeveer 2 uur en de kosten zijn € 14,00 per kind. Minimaal 6 kinderen.

#NIEUW!# Het unicorn chocolade feestje (vanaf 7 jaar)
Voor het unicorn chocolade feestje kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we het feestje laten beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. De chocolade is al gesmolten, zodat de kinderen meteen kunnen beginnen. Verder neem ik diverse decoratie en malletjes en ook een tafelkleed mee. We hebben wel plek in de koelkast nodig, zodat de chocola tussendoor kan koelen.
Na een korte uitleg mogen de kinderen beginnen. We maken cakepops, donuts, candy apples, repen en lolly’s. Natuurlijk allemaal in een unicorn stijl. Tussendoor kan er ook lekker gesnoept worden. Na het feestje pakken we de chocola in een mooi doosje om ze mee naar huis te kunnen nemen.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Het duurt ongeveer 2 uur. Nu als introductieprijs zijn de kosten nu € 15,00 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Het mini boltaart feestje (vanaf 8 jaar)
Voor het feestje mini boltaart maken kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we het feestje laten beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. Alle taartjes zijn al gebakken, zodat de kinderen meteen met het decoreren kunnen beginnen. Verder neem ik fondant, alle decoratiematerialen en ook een tafelkleed mee. Het is handig om een plekje in de koelkast vrij te hebben, zodat de taartjes tussendoor kunnen koelen.
Na een korte uitleg mogen de kinderen eerst een stukje biscuit met de crème proeven, zodat ze weten waar ze de taartjes mee gaan vullen. Daarna beginnen we met het vullen van de taartjes. Als de taartjes staan te koelen in de koelkast gaan de kinderen hun eigen fondant kleuren. Zodra dit klaar is, kunnen de taartjes bekleed en gedecoreerd worden. Na het feestje pakken we de taartjes in een doosje om ze mee naar huis te kunnen nemen.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het duurt ongeveer 2,5 uur en de kosten zijn € 15,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Het tiener chocolade feestje (vanaf 11 jaar)
Voor het chocolade feestje kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we het feestje laten beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. De chocolade is al gesmolten, zodat de kinderen meteen kunnen beginnen. Verder neem ik diverse malletjes, vullingen en ook een tafelkleed mee. We hebben wel plek in de koelkast nodig, zodat de chocola tussendoor kan koelen.
Na een korte uitleg mogen de kinderen beginnen. We maken bonbons, flikken, lolly’s en oreobonbons. Tussendoor kan er natuurlijk ook lekker gesnoept worden. Na het feestje pakken we de chocola in een mooi doosje om ze mee naar huis te kunnen nemen.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Het duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 16,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

De taartworkshop voor volwassenen
Voor de workshop taart maken kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. Alle taarten zijn al gebakken, zodat jullie meteen kunnen beginnen. Verder neem ik fondant, alle decoratiematerialen en ook een tafelkleed mee. Het is handig om plek in de koelkast vrij te hebben, zodat de taarten tussendoor kunnen koelen.
De taart is 17,5 cm in doorsnede en is voor 10 personen. De taart is een paar dagen houdbaar in de koelkast of kan ingevroren worden voor een speciale gelegenheid.
We beginnen met het vullen en het afsmeren van de taarten. Als de taarten staan te koelen in de koelkast, gaan jullie bedenken welk ontwerp jullie gaan maken en je eigen fondant kleuren. Zodra dit klaar is, kunnen de taarten bekleed en gedecoreerd worden. Jullie krijgen de taart in een doos mee naar huis.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en de kosten zijn € 37,50 per persoon. Minimaal 4 personen.

De chocoladeworkshop voor volwassenen
Voor de chocoladeworkshop kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. De chocolade is al gesmolten, zodat we meteen kunnen beginnen. Verder neem ik diverse malletjes, vullingen en ook een tafelkleed mee. We hebben wel plek in de koelkast nodig, zodat de chocola tussendoor kan koelen.
We maken bonbons, flikken, chocoladerepen en truffels. Jullie krijgen de chocolade in een doos mee naar huis.

Deze workshop duurt ongeveer 2,5 a 3 uur uur en kost € 35,00 per persoon. Minimaal 4 personen.

Saskia heeft een workshop bonbons maken verzorgd voor onze twaalfjarige dochter plus 6 vriendinnen. Het was een groot feest. Rustig legde ze stap voor stap uit wat de bedoeling was, en ook snoepen was toegestaan ?…Ik vond het mooi dat ze prima aan kon haken op de leeftijd van de meiden. Voor ons is ze ze bekend als (ex)leidster van de BSO, dus helemaal vertrouwd! Het was enorm gezellig en de meiden gingen zeer voldaan met een grote doos chocolade naar huis. Wij zeggen: ❤️elijk dank voor de geslaagde middag!!!

Immy

Wat een leuke workshop geeft saskia voor de kids en wat hebben ze genoten en gesmikkeld.Saskia legt alles rustig en top uit aan de kinderen en je ziet ze allemaal genieten en de aandacht blijft erbij. Een echte aanrader!!

Wanda