Kinderfeestjes en workshops

Zoek je nog een activiteit voor een kinderfeestje waar nog lang over nagepraat wordt? Of zoek je een gezellige activiteit voor een vriendinnenuitje, personeelsfeestje, babyshower, vrijgezellenfeestje of familie-uitje? Hieronder vind je informatie over de diverse kinderfeestjes en de workshops voor volwassenen. Heb je zelf een ander idee of heb je een bepaald thema in gedachten, mail gerust naar info@roodkapjeszoeteinval.nl

Het cupcake feestje (vanaf 6 jaar)
Voor het feestje cupcakes decoreren kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we het feestje laten beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. Alle cupcakes zijn al gebakken, zodat de kinderen meteen met het decoreren kunnen beginnen. Verder neem ik gekleurde fondant, alle decoratiematerialen en ook een tafelkleed mee.
Na een korte uitleg mogen de kinderen beginnen met een speciale cupcake decoreren en deze mogen ze meteen lekker op smullen. Daarna begint het echte werk. Elk kind mag vier cupcakes decoreren. Na het feestje pakken we de cupcakes in een mooi doosje om ze mee naar huis te kunnen nemen.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het duurt ongeveer 1,5 uur en de kosten zijn € 13,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Het unicorn chocolade feestje (vanaf 8 jaar)
Voor het unicorn chocolade feestje kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we het feestje laten beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. De chocolade is al gesmolten, zodat de kinderen meteen kunnen beginnen. Verder neem ik diverse decoratie en malletjes en ook een tafelkleed mee. We hebben wel plek in de koelkast nodig, zodat de chocola tussendoor kan koelen.
Na een korte uitleg mogen de kinderen beginnen. We maken cakepops, donuts, candy apples en repen. Natuurlijk allemaal in een unicorn stijl. Tussendoor kan er ook lekker gesnoept worden. Na het feestje pakken we de chocola in een mooi doosje om ze mee naar huis te kunnen nemen.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het duurt ongeveer 2 uur en de kosten zijn € 17,00 per kind. Minimaal 6 kinderen.

Het tiener chocolade feestje (vanaf 11 jaar)
Voor het chocolade feestje kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we het feestje laten beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. De chocolade is al gesmolten, zodat de kinderen meteen kunnen beginnen. Verder neem ik diverse malletjes, vullingen en ook een tafelkleed mee. We hebben wel plek in de koelkast nodig, zodat de chocola tussendoor kan koelen.
Na een korte uitleg mogen de kinderen beginnen. We maken bonbons, flikken, lolly’s en oreobonbons. Tussendoor kan er natuurlijk ook lekker gesnoept worden. Na het feestje pakken we de chocola in een mooi doosje om ze mee naar huis te kunnen nemen.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 11 jaar. Het duurt ongeveer 2,5 uur en kost € 20,50 per kind. Minimaal 6 kinderen.

De chocoladeworkshop voor volwassenen
Voor de chocoladeworkshop kom ik bij jullie thuis. Ik kom een kwartiertje voordat we beginnen, zodat ik alles klaar kan zetten. De chocolade is al gesmolten, zodat we meteen kunnen beginnen. Verder neem ik diverse malletjes, vullingen en ook een tafelkleed mee. We hebben wel plek in de koelkast nodig, zodat de chocola tussendoor kan koelen.
We maken bonbons, flikken, truffels en andere diverse chocolaatjes. Jullie krijgen de chocolade in een doos mee naar huis.

Deze workshop duurt ongeveer 3 uur uur en kost € 30,00 per persoon. Minimaal 6 personen.

Saskia heeft een workshop bonbons maken verzorgd voor onze twaalfjarige dochter plus 6 vriendinnen. Het was een groot feest. Rustig legde ze stap voor stap uit wat de bedoeling was, en ook snoepen was toegestaan ?…Ik vond het mooi dat ze prima aan kon haken op de leeftijd van de meiden. Voor ons is ze ze bekend als (ex)leidster van de BSO, dus helemaal vertrouwd! Het was enorm gezellig en de meiden gingen zeer voldaan met een grote doos chocolade naar huis. Wij zeggen: ❤️elijk dank voor de geslaagde middag!!!

Immy

Wat een leuke workshop geeft saskia voor de kids en wat hebben ze genoten en gesmikkeld.Saskia legt alles rustig en top uit aan de kinderen en je ziet ze allemaal genieten en de aandacht blijft erbij. Een echte aanrader!!

Wanda