Laatste nieuws

Alle ins en out van Roodkapjes Zoete Inval vind je op deze pagina. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws!

6 juni 2022

Over een aantal weken begint de zomervakantie. Wij zijn dit jaar als eerste regio aan de beurt. En ook wij hebben tijd vrij gepland om te relaxen! Van 14 juli tot en met 8 augustus heb ik zomervakantie en ben ik telefonisch niet bereikbaar. De mail wordt vanaf 8 augustus weer beantwoord.

31 maart 2022

Na twee jaar kan het eindelijk weer! Op zaterdag 9 april sta ik op de Creatieve markt in Warnsveld en op vrijdagavond 20 mei op de Ladiesnight XXL in Harfsen. Zie ik je daar?

25 december 2021

Even een time out! Van 25 december tot 6 januari heb ik vakantie. Tijd om bij te komen, op te laden en genieten met mijn gezin. Fijne dagen voor jullie allemaal!

11 december 2021

Bijna Kerst! Tijd voor de allerlekkerste chocolade! Kijk op de Kerstpagina voor de mogelijkheden. 

14 november 2021

Sinterklaas is weer in het land! En dat betekent weer tijd voor nieuwe lekkernijen. Op de Sint pagina vind je het assortiment voor dit jaar. 

9 juni 2021

Van 9 tot en met 31 augustus heb ik zomervakantie. Vanaf 1 september gaat de oven weer aan, wordt de mail beantwoord en ben ik telefonisch weer bereikbaar.

19 maart 2021

We zitten nog steeds in een gekke Coronatijd en alles is anders dan anders. Des te meer reden om het zelf gezellig te maken. Hiervoor heb ik een speciaal Paas aanbod gemaakt om het Paasweekend  wat heerlijker te maken! Op de Paaspagina vind je een heerlijke dripcake en verrukkelijke Sweetbox om af te halen en te kunnen verzenden! Bestellen kan tot en met 28 maart.

5 januari 2021

Vandaag is het 6 jaar geleden dat ik mij inschreef bij de KvK en dus officieel een bedrijf werd.  Dit jaar geef ik een High Tea To Go weg om mijn jubileum te vieren. Op Facebook en Instagram zie je hoe je kunt mee doen. En wil je gewoon een lekkere Higt Tea bestellen? Op deze pagina vind je meer informatie. 

1 januari 2021

Goodbye 2020! Hello 2021!

Het was een bijzonder jaar van de mini dripcakes, de unicorns, de verjaardagen in 3 dagen en gelukkig nog een aantal bruidstaarten in de periodes waarin er iets meer kon. Voor jullie allen een happy en sweet 2021! ? 

14 november 2020

De oh zo spannende Sinterklaastijd is op dit moment nog steeds anders dan anders. Des te meer reden om het zelf speciaal te maken.  Op de Sint pagina vind je een heerlijke dripcake, handgemaakte chocoladeletters en thuispakketjes.

5 november 2020

Vanaf vandaag liggen de heerlijke cakes ook in de winkel van Den4akker Vorden. Dus laat je verrassen en loop langs bij deze gezellige winkel vol met heerlijke kazen, nootjes en andere lekkernijen. 

25 mei 2020

De komende 4 weken zit ik helemaal vol. Na 22 juni heb ik weer plek, maar vol = vol.
Kinderfeestjes en workshops gaan op dit moment nog niet door. Wel kun je een DIY pakket bestellen of materialen huren om zelf aan de slag te gaan. Wil je hier meer informatie over, stuur me gerust een berichtje.

3 mei 2020

Het coronavirus heeft ons leven verandert. Daarom is er nu een speciaal aanbod voor kleine feestjes, gewoon omdat we in deze hectiek wel een klein beetje happiness kunnen gebruiken. Op de nieuwe pagina Happiness op de website kun je dan ook kleinere taartjes vinden en doe-het-zelf thuispakketjes.

30 april 2020

Op zondag 10 mei is het weer moederdag. Een mooie gelegenheid om je lieve mama, schoonmoeder, bonusmama, oppas of de buurvrouw te verwennen!
Samen met mijn zusje van Thuis bij Kaat hebben we een leuk kadootje gemaakt. De heerlijkste Rocky Road Fudge in een mooi schaaltje voor €10,95.
Vanaf aanstaande zaterdag is het te koop in de winkel in Zutphen. Wil je het in Vorden afhalen, kan dit op afspraak.

5 april 2020
Misschien ben je er met deze gekke tijd nog niet zo mee bezig, maar volgende week is het alweer Pasen. Het wordt een ander paasweekend als anders met iedereen in zijn eigen huisje. Wil je voor het paasweekend iets lekkers in huis halen?
Ik heb speciaal voor de Pasen een paasproeverij! In elke proeverij zitten 2 bonbons, 2 macarons, 2 mini cupcakes en 2 kwark lepelgebakjes. Dit alles voor € 12,50. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor meer personen bij te bestellen! Je mag betalen met een tikkie.
Je kunt de proeverij voor jezelf bestellen of je kunt er iemand anders mee verrassen. Ik bezorg de proeverij zaterdagmiddag met alle liefde bij jou voor de deur. In Vorden is het gratis bezorgen. Buiten Vorden is het vanaf € 1,00 (afhankelijk van het aantal kilometers).
Je kunt de bestelling doorgeven tot en met a.s. woensdag.

1 april 2020
Voor aankomend weekend heb ik weer iets lekkers in de planning. Namelijk de chocolade die op de markten als bestseller verkocht wordt: de Rocky Road Fudge!
Deze chocoladeblokjes zijn gemaakt van de heerlijkste Belgische chocolade, gebrande nootjes, cranberries en mini marshmallows. 
Je mag betalen met een tikkie. Deze bezorg ik zaterdagmiddag met alle liefde bij jou voor de deur. In Vorden is het gratis bezorgen.
Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot a.s. vrijdagochtend 8.00 uur.

30 maart 2020
Een ontplofte inbox afgelopen weekend! Jullie waren super enthousiast over de chocoladepakketjes en brownies, wat fijn!
Super leuk om heel snel na de levering al meerdere berichten terug te krijgen. En ook zo leuk om te zien hoe er extra besteld is zodat er een doosje cadeau gegeven kon worden aan anderen. Zo lief!
Vind je het ondertussen leuk om een recensie achter te laten, dan kan dat op facebook of bij google.
Ik ben druk bezig met nieuwe kinderpakketjes samen te stellen.. het wachten is nog op nieuwe ingrediënten, zakjes en doosjes.. Meer informatie volgt nog.
Van de kinderpakketjes van vorige week heb ik al diverse foto’s terug gekregen. Super om te zien! Je mag me ook altijd taggen in jouw bericht op social media of de hashtag #bakkenmetroodkapje gebruiken…

26 maart 2020
Dat we nu door de corona allemaal op afstand moeten blijven en zoveel mogelijk bij huis, betekent niet dat we niks lekkers mogen toch?
Zaterdag bak ik overheerlijke cheesecakebrownies. Je mag betalen met een tikkie. Deze bezorg ik zaterdagmiddag met alle liefde bij jou voor de deur. In Vorden is het gratis bezorgen.
Deze guilty pleasure brownies zijn trouwens gevuld met roomkaas (en geen smeerkaas, zoals mijn man dacht..;-) ) en afgelopen weekend door mijn testpanel wederom goed gekeurd.
Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot a.s. vrijdagmiddag 12.00 uur.

25 maart 2020
Het was vorige week best wennen dat thuisonderwijs, want de juf doet het toch altijd weer anders.
Deze week had ik ze een chocolade activiteit beloofd als ze hun best zouden doen met het schoolwerk. Dat hielp, want de afgelopen dagen ging het als een speer!
En beloofd is beloofd.. Op facebook vind je een live video hoe mijn kinderen aan de slag gingen met chocolade.
Jullie kunnen deze chocolade activiteit ook doen! De chocoladepakketjes zijn gevuld met witte en melkchocolade, decoraties, bakpapier en een beschrijving. Mocht je liever pure chocolade willen in plaats van wit of melk, is dat natuurlijk ook mogelijk.
Je kunt met een tikkie betalen en in Vorden kom ik het gratis bij jou voor de deur bezorgen.