Sweet Table

Een Sweet Table is een prachtig opgemaakte tafel met heerlijk zoete lekkernijen. De tafel en de lekkernijen kunnen opgemaakt worden in de stijl van jullie bruiloft, verjaardag, babyshower of andere gelegenheid.
Er zijn diverse mogelijkheden voor ieder wat wils. Vanaf € 9,50 is er al een Sweet Table mogelijk met 3 zoetigheden per persoon. De Sweet Table is mogelijk vanaf 12 personen.

In overleg samen met jullie wordt er bepaald uit hoeveel verschillende lekkernijen de Sweet Table zal bestaan. Als de Sweet Table bijvoorbeeld voor 40 personen is, zullen er niet van alle lekkernijen 40 stuks zijn, maar van ieder bijvoorbeeld 20 stuks. Ik zorg er dan voor dat er voldoende verschillende zoetigheden voor het aantal gasten zijn.

De prijs is inclusief opbouw van de Sweet Table en het ophalen van de serveerschalen. Voor reis- en bezorgkosten zie de algemene voorwaarden.

Voor gebruik van etagères, potten, schalen, taartstandaards e.d. geldt een borgbedrag. De aankleding van de Sweet Table, zoals bloemen, poms, tafelkleden e.d. gaan in overleg. Er kan een meerprijs voor gerekend worden.

Tevens is het mogelijk om de Sweet Table uit te breiden met een taart op maat. Informeer voor prijzen en mogelijkheden.

Jullie hebben een uitgebreide keuze uit verschillende lekkernijen:

· Mini cupcakes met een toef crème in de smaak die jullie lekker vinden
· Cakepops
· Mini donuts met een chocoladedrip
· Merengues gevuld met frambozen
· Brownies
· Kokosmakronen
· Chocolade Rocky Road Fudge met marshmallows, cranberries en nootjes
· Macarons
· Glaasjes met laagjes cake en crème in diverse smaken zoals red velvet, lemon, mokka of frambozen
· Carrot cake
· Roomtruffels of mokkatruffels

Een selectie van de Sweet Tables van Roodkapjes Zoete Inval

Roodkapjes Zoete Inval heeft een prachtige Sweet Table gemaakt voor ons feest dat we vierden in een Theaterzaal. De 75 gasten waren vol lof over de heerlijke kleine zoete hapjes bij de koffie/thee. Er was een ruime keuze voor iedereen, ook aan de allergieën was gedacht.
En behalve lekker was de tafel een plaatje om te zien, mooi gedecoreerd, alles in kleur en stijl op elkaar afgestemd.
Saskia, dank je wel. Het was top.
Een aanrader voor een feestelijk buffet.

Cor en Marieke