Taart!

Hoera, het is feest! Want er is er eeeeen jarig!
Elke taart wordt op maat gemaakt en is daardoor uniek! Ik maak dan ook geen taarten na van foto’s, maar kan ze als inspiratie gebruiken en geef altijd mijn eigen draai aan een taart.

Tevens maak ik bijzondere taarten voor andere gelegenheden. Je kunt hierbij denken aan een bruidstaart, een babyshower taart, een gender reveal taart, een geboortetaart, een cakesmash, een taart voor een zwemdiploma, een bedrijfstaart, een jubileumtaart, een verlovingstaart, een taart voor een herdenking of gewoon omdat het heel erg lekker is!

De dripcake wordt afgewerkt met een crème en een drip van chocolade. Hij kan in diverse kleuren gedecoreerd worden en wordt ook gedecoreerd met heerlijke chocolade lekkernijen of snoepjes. Er kan een naam en leeftijd op en een eetbaar printje in een thema zoals voetbal, tekenfilmhelden of je favoriete dieren.

Wil je een iets uitgebreidere decoratie, vraag gerust naar de mogelijkheden.

De taarten worden gemaakt van een beslag zonder boter, waardoor je een heerlijk luchtig biscuit krijgt. De taarten worden 3 x gevuld met crème, jam of een combinatie. Het zijn hoge en machtige taarten en het is aan te raden om geen grote punten te snijden, maar plakjes. Voor alle mogelijkheden in smaken klik hier.

Een paar jaar geleden is de trend van de cakesmash uit Amerika overgewaaid naar Nederland. Hierbij mag een bijna-1-jarige met een speciaal taartje knoeien. Hier kunnen prachtige foto’s van gemaakt worden tijdens een fotoshoot door een fotograaf of je kunt zelf thuis aan de slag.

Naast een taart is het ook mogelijk om kleine sweets te bestellen, zoals cupcakes, cakepops of donuts. Voor meer informatie klik hier.

 

Een selectie van de babytaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de kindertaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de dripcakes van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de tienertaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de volwassentaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Wij hebben inmiddels zo’n 4 á 5 taarten laten maken door Saskia voor onze kinderen. Overal geeft ze haar eigen draai aan en elke keer komt er weer wat moois uit. Er zit veel variatie in en ze zijn ook nog eens heerlijk van smaak! Er is veel keus in smaak waardoor je toch elke keer een andere taart krijgt!

Familie Gerritsen

We wilden een taart voor de grotere heren bij ons in huis. Het valt niet mee om wat te bedenken voor heren van 18 en 16 jaar. 
Alles is mogelijk.
De beide heren en ook de familie keken van verbazing. Wat een prachtige taarten en overheerlijke smaken.
Je begrijpt natuurlijk wel dat wij erg blij zijn met Saskia en wij bevelen Roodkapjes Zoete Inval aan.

Sandra