Taart!

Hoera, het is feest! Want er is er eeeeen jarig!
Een eenhoorn taart, Frozen taart, Cars taart, Minion taart, Buurman & Buurman taart, paarden taart, Thomas de trein taart, Shaun het schaap taart, jungle taart, een taart met 2 verschillende kanten en ga zo maar door… Elke taart wordt op maat gemaakt en is daardoor uniek! Ik maak dan ook geen taarten na van foto’s, maar kan ze als inspiratie gebruiken en geef altijd mijn eigen draai aan een taart.

Tevens maak ik bijzondere taarten voor andere gelegenheden. Je kunt hierbij denken aan een bruidstaart, een babyshower taart, een gender reveal taart, een geboortetaart, een cakesmash, een taart voor een zwemdiploma, een bedrijfstaart, een jubileumtaart, een verlovingstaart, een taart voor een herdenking of gewoon omdat het heel erg lekker is!

Hou je niet zo van fondant, dan is de dripcake misschien iets voor jou. Deze taart wordt afgewerkt met een crème of een chocolade ganache en een drip van chocolade. Hij kan in diverse kleuren gedecoreerd worden en wordt ook gedecoreerd met heerlijke chocolade lekkernijen of snoepjes.

De taarten worden gemaakt van een beslag zonder boter, waardoor je een heerlijk luchtig biscuit krijgt. Hiervoor kun je kiezen uit een naturel, chocolade of red velvet biscuit. De taarten worden 3 x gevuld met crème , curd, jam of een combinatie. Het zijn hoge en machtige taarten en het is aan te raden om geen grote punten te snijden, maar plakjes. Voor alle mogelijkheden in smaken klik hier.

Een paar jaar geleden is de trend van de cakesmash uit Amerika overgewaaid naar Nederland. Hierbij mag een bijna-1-jarige met een speciaal taartje knoeien. Hier kunnen prachtige foto’s van gemaakt worden tijdens een fotoshoot door een fotograaf of je kunt zelf thuis aan de slag.

Naast een taart is het ook mogelijk om kleine sweets te bestellen, zoals cupcakes, cakepops of donuts. Voor meer informatie klik hier.

Hiernaast is het mogelijk om lactosevrij of glutenvrij gebak te bestellen. Houdt er wel altijd rekening mee dat er in mijn ruimte allerlei soorten taarten gemaakt worden en dat er dus altijd sporen van noten, gluten, pinda’s etc, aanwezig zijn.

Een selectie van de babytaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de cakesmash taarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de volwassentaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de herdenkingstaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de tienertaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de dripcakes van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van de kindertaarten van Roodkapjes Zoete Inval

Een selectie van het allegeenvrije gebak van Roodkapjes Zoete Inval

Wij hebben inmiddels zo’n 4 á 5 taarten laten maken door Saskia voor onze kinderen. Overal geeft ze haar eigen draai aan en elke keer komt er weer wat moois uit. Er zit veel variatie in en ze zijn ook nog eens heerlijk van smaak! Er is veel keus in smaak waardoor je toch elke keer een andere taart krijgt!

Familie Gerritsen

We wilden een taart voor de grotere heren bij ons in huis. Het valt niet mee om wat te bedenken voor heren van 18 en 16 jaar. We kwamen uit op een borstentaart en een Grolsch fles..
Van citroen tot tiramisu vulling niks is te gek. Daar draait Saskia haar hand niet voor om.
Alles is mogelijk.
De beide heren en ook de familie keken van verbazing. Wat een prachtige taarten en overheerlijke smaken.
Je begrijpt natuurlijk wel dat wij erg blij zijn met Saskia en wij bevelen Roodkapjes Zoete Inval aan.

Sandra